Hoppa till sidans innehåll

Uteritt med US


I helgen anordnade vi i US en aktivitet: uteritt med US. Aktiviteten började klockan 1000 på söndagsmorgonen. Då hade det redan börjat strömma in glada och förväntansfulla barn och ungdomar till cafeterian där man anmälde sig. Totalt kom det 14 stycken vilket var så många som vi kunde ta med oss ut i skogen. Morgonen startades med en säkerhetsgenomgång, därefter delades hästarna ut och sedan började alla göra iordning sin häst. Det var verkligen full aktivitet i stallet och vi är övertygade om att hästarna kände sig som prinsar och prinsessor när de blev ompysslade från topp till hov. Efter ett tag gick alla ut till paddocken där vi satt upp och därpå kom vi äntligen iväg ut i skogen.

Uteritten kunde inte blivit mysigare! Solen sken, det var nästan sommarvärme och både hästar och ryttare skötte sig utomordentligt bra! Totalt var vi ute i skogen i cirka två timmar och stannade och fikade på bullar, saft och kakor efter en timmes ridning på slingriga stigar, fina skogsvägar och raka grusvägar.

Vi i US vill tacka för den här aktiviteten, den blev verkligen lyckad och vi hoppas att alla deltagande hade lika kul och njöt lika mycket som oss! 

 

13262106_1100689476655314_1482657060_o

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:41 Skribent: Julia Knopp

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU