Hoppa till sidans innehåll

Medlemsuppdrag


Medlemsuppdrag

Under 2009 införde Skultorps Ryttarsällskap att du som medlem ska ställa upp som funktionär inför (fixardag) eller under någon av klubbens lokala/regionala tävlingar. Är du vårdnadshavare till barn under 16 år ska du som målsman, på grund av säkerhetsskäl, bemanna de olika posterna (gärna tillsammans 
med ditt barn). Det är obligatoriskt för alla SRS:s medlemmar som rider på lektion, som har tävlingslicens för klubben eller medlem som vill tillhöra klubben o nyttja anläggningen men som vare sig rider på lektion el har licens.


• Lektionsryttare ska ställa upp med en fixardag el en halvdag på tävling (med undantag för ridlekis).
• Licensryttare ska ställa upp med två fixardagar eller två halvdagar på tävling.
• Övrig medlem som vill nyttja anläggningen ska ställa upp m fyra fixardagar el fyra halvdagar på tävling.
 

Fixardag
På våra fixardagar kommer vi att arbeta med anläggningen så vi får en trevlig och väl fungerande ridskola & tävlingsplats. Vi har som målsättning att även kunna göra lite större ingrepp under dessa dagar. Så som måla, snickra mm. Mer info kommer senare och vi hoppas kunna få upp ett anslag om vad exakt det är vi kommer göra på de olika fixardagarna. Känner du att du har de kunskaper som krävs samt att du har något att tillföra men står uppskriven på en annan dag kan du kontakta oss så genomför 
vi ett byte. Har du gräsklippare eller trimmer kan du ta med detta. Det brukar finnas mycket som ska klippas på anläggningen.

Tävling
SRS:s tävlingsverksamhet genomförs av ideella människor. Det är medlemmarna som tillsammans ser till att tävlingsdagen fungerar på ett önskvärt sätt. Inför varje tävling görs ett funktionärsschema som sätts upp och publiceras på hemsidan så att alla kan se vad man fått för uppdrag. På hemsidan finns även en instruktion där man kan läsa på vad uppdraget innebär och på så vis känna sig väl förberedd. 
De allra festa uppdrag kräver inga direkta förkunskaper och vi försöker sätta rätt man på rätt plats.


Behöver du byta uppdrag?
Om ni inte har möjlighet att ställa upp på denna tidpunkt så finns möjlighet att byta datum och tid med annan medlem. Ni behöver inte meddela oss när byte har skett, men ni har ansvar för att en person finns på plats aktuell dag och tid. Du kan kontakta någon i samma ridgrupp eller fråga annan medlem. Du kan även sätta upp en lapp på anslagstavlan på Jutagården eller fråga om någon kan byta tid genom att skriva i Facebookgruppen som heter Skultorps Ryttarsällskap.

 

Uppdaterad: 05 JAN 2021 10:08 Skribent: Webmaster

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skultorpsryttarsalls...

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU