Hoppa till sidans innehåll

Välkomna tillbaka

04 JAN 2021 17:53
Nästa vecka, på måndag den 11 Januari kör ridskoleverksamheten igång igen. Det ska bli roligt att få träffa våra 4-benta vänner och pyssla om dem igen. Det blir kul att få träffa sina ridkompisar också, även fast vi måste tänka på avståndet.

  • Skapad: 04 JAN 2021 17:53

Vi får fortsätta med och följa våra restriktioner som vi hade före jul. Bland annat att vi håller avstånd till varandra i stallet. Nogrann handhygien. Att man inte kommer till anläggningen om man har förkylningssymtom eller har en Covid-19 positiv hemma i hushållet. Föräldrar kommunicerar med varandra om vem som sköter mockningen i ridhuset under lektionen. Någon förälder kan mocka i stallet under ridlektionen. Någon kan städa i omklädningsrum och toaletter.   Städschema och Extra städschema finns nytt inför vårterminen. Förälder kan ta en promenad och eller vistas på parkeringen som tidigare. Ingen "publik" på läktaren gäller som tidigare. Det kommer ut ett mail till alla lektionsryttare vänligen läs igenom det och följ våra restriktioner. Det har ni gjort så bra tidigare.

Det är toppen att vi kan hålla på med vår sport och vårt härliga intresse trots omständigheterna.

Flaggar även för vårt Digitala Årsmöte 21 februari kl:17:00. Anmälan görs i Horsemanager. Som det verkar nu kommer vi att använda oss av Microsoft Teams. Det är gratis att använda och ladda ner. Vi kommer att testa någon vecka innan årsmötet så alla kan komma in, ni som har anmält er. Mer exakt information kommer under januari. Motioner till årsmöte  ska vara Styrelsen till handa 3 veckor innan alltså senast 31/1. De mailas in till This is a mailto link och ska vara märkt med "motion till årsmötet 2021"

Tillsammans hjälps vi åt och kan få år 2021 att bli riktigt bra

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU