Hoppa till sidans innehåll

Välkomna tillbaka

10 AUG 2020 22:01
Äntligen drar höstterminen igång igen. Som vi längtat!
  • Uppdaterad: 10 AUG 2020 22:01

Hej alla ridsugna. Om drygt en vecka drar ridlektionerna igång igen. Tillbringa tid i stallet och på hästryggen och få lära oss mer om ridning av våra duktiga ridlärare, efter en lång skoldag eller arbetsdag är något som vi längtar efter.  Nytt för hösten blir att vi kommer närvaroregistrera er på ridlektionerna i Idrottonline. Tillsammans med Idrottsförbundets representant Margareta kommer vi lära ut detta till våra ridlärare så de kan detta inför ridskolestart. Många idrottsföreningar gör det redan. Eventuella avbokningar sker som tidigare i Horsemanager.

Under hösten planeras för Tema dagar, mer info kommer så håll utkik. Clinic med Erik Berggren är planerat helgerna vecka 38 och vecka 44. Träningstävlingar är också planerade i höst i Ridskolekommitténs regi, Åsa D och Ann H planerar för detta. Mer info kommer ut även där.

Tyvärr är ju NewForest-SM inställt som SRS skulle vara värdar för nu till helgen. Vi får se framemot  Skultorps Pony Cup vecka 48 istället. Håller alla tummarna för att det blir av.

Covid-19 kommer att hänga över oss även under hösten. Så det är viktigt att vi fortsätter att hålla avstånd till varandra och tvätta händerna. Hålla sig hemma om man känner sig sjuk. Vi fortsätter även med utökad städning av toaletterna, se över när ditt pass har det, lika så det "vanliga" städschemat.

Vi ses i stallet

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU