Hoppa till sidans innehåll

Styrelsemöte Mars 2021

07 MAR 2021 21:42
Mars månad och första styrelsemötet med nya styrelsen är genomförd.
  • Skapad: 07 MAR 2021 21:42

Förutom våra nya styrelsemedlemmar så har Ann Hedberg tagit över som styrelseledamot i Ridskolekommittén och Åsa Diehm som styrelseledamot i tävlingskommittén men vi behöver fylla på kommittéerna med nya krafter. Även anläggningskommittén behöver fyllas på. Hör gärna av er till någon av oss i Styrelsen om ni känner för att vara med, ni behövs. Information kommer även komma ut på Facebook och Instagram inom kort.  

Vi kommer att sälja Idrottsrabatten under april och maj. Vi prövar ett nytt koncept under pandemin med att en ansvarig från varje ridskolegrupp förmedlar Idrottsrabattkupongerna till ”sin grupp” så behöver vi inte mötas extra på Jutagården nu när restriktioner fortfarande råder.  Man kan också ta kontakt direkt med Sofia Moadi Melén som är ansvarig för Idrottsrabattförsäljningen i vår. Mer information kommer.

Under April kommer vi att sälja NewBody. Underkläder och strumpor och annat som är bra att ha. Håll utkik.

ICA-sponsrade idrottsföreningar har fått erbjudande att tjäna extra pengar till föreningen. Man kan tjäna 8000 kr eller 5000 kr till sin förening genom att städa 1 dag på våren och 1 dag på hösten. Vi är sponsrade av ICA Skultorp. Hör av er till undertecknad om intresse finns.  Anmälan redan 15 mars. 

Vi har fått coronakompensationsstöd för Q4 som fördelas mellan Jutagården, SRS och US.

Just nu under marsmånad råder tävlingsstopp i hela Sverige på grund av det smittsamma viruset EHV-1. Men även på grund av ökad smittspridning av Covid 19 har Folkhälsomyndigheterna tagit till fler åtgärder och tillsammans med regeringen har myndigheterna infört ett tillfälligt tävlingsstopp även för barn och unga. Än har myndigheterna inte satt något slutdatum för tävlingsstoppet. Men Svenska Ridsportförbundets förbundsstyrelse gör bedömningen att beslutet i första hand gäller till och med den 31 mars. Nya beslut inför perioden efter 31 mars tas därefter löpande två veckor i taget.

Tillfälligt tävlingsstopp för barn och unga - Svenska Ridsportförbundet

Coronaviruset - Svenska Ridsportförbundet

Därmed kommer vi att ställa in Påska Cupen som tävlingsform i år då påsken kommer tidigt redan 2-3 april. Men håll utkik, vi hoppas kunna göra någon annan aktivitet istället.

Håller er uppdaterade och var med och påverka i föreningen. 

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU