Hoppa till sidans innehåll

Styrelsemöte April 2021

15 APR 2021 22:27
Nu är vi redan inne i mitten av April och Styrelsen har haft möte i söndags. Ett säkert vårtecken är att terrängbanan börjar användas på lektionerna. Och att anmälningarna till kurser och ridläger i sommar är gjorda. Du har väl anmält dig?

  • Skapad: 15 APR 2021 22:27

Styrelsen jobbar vidare med diverse saker. Våra möten sker via Skype, vilket ger en del utmaningar.  

Vi har sökt projektstöd och fått det, så Ridskolekommittén följer upp en del av de aktiviteter vi hade i höstas med tävlingsliknande tävlingar. För oerfarna som kanske förra året var med för att prova på är en fortsättning av projektet en möjlighet att bli mer trygg och säker i tävlingssammanhang. Syftet med satsningen är att fortsätta utbilda våra ryttare och ge ökad erfarenhet genom avdramatiserade tävlingsformer med möjligheter att få feedback. Det bästa är att alla kan vara med!

Under våren har vi inte haft några tävlingar på grund av begränsningar, men vår förhoppning är att vi kan starta igång under hösten. Vi ska försöka få till en Equipe utbildning som ju är ett program som underlättar för oss att administera tävlingar. Håll utkik när vi flaggar för den.  Bra att kunna inför hösten tävlingar för den som vill engagera sig till exempel vid sekreteriatet under tävling. Jag tror många av våra tävlingsryttare är bra sugna på att sätta igång att tävla och få visa vad vinterns träning har gjort.

Vi behöver också fixa till saker "som måste göras" på anläggningen för att hålla den fin, säker och välkomnande.  Vi återkommer med hur vi tänker oss att dessa fixardagar ser ut och vad som ska göras. Att hjälpa till på  bl a fixardagar är ju en del av medlemsuppdraget. 

Som redan flaggats för så är det ca 2 veckor kvar på Newbodyförsäljningen, så har du inte köpt något än så gör det nu. Du bidrar till medlemmarnas drömmar och mål.  Gå in på vår Fb sida och köp av några av oss säljare eller sälj själv. Katalog finns i Cafét.  https://www.newbody.se/s/TDCELPH-DCFMOC

Idrottsrabatten hade en rykande åtgång i vår, jätte kul och tack för ni stöttar föreningen. 

20 -tal medlemmar kommer att gå ut och städa i naturen inom kort och gör vi vår del riktigt med Städa Sverige så drar vi också in en del pengar till föreningen. Städa Sverige - Idrottens miljöorganisation för ungdomar och föreningar. (stadasverige.se)

Det blir ljusare och det blir varmare och än så länge stör inga insekter våra hästar eller ryttare. Vi får hjälpas åt att tänka positivt  under pandemin som inte verkar släppa taget än. Håll i, håll ut och håll avstånd. Var rädda om varandra.

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU