Hoppa till sidans innehåll

OBS ÄNDRAT DATUM  Kick-off Skultorp Pony Cup 2020

27 AUG 2020 19:57
Välkomna Måndag 7 september till Jutagården 17:30- 19:30
  • Uppdaterad: 27 AUG 2020 19:57

I tre år har vi i klubben genomfört vår stora tävlingshelg för ponnyryttare som vi kallar Skultorp Pony Cup. Syftet och målet med tävlingen är flera. Det är en stor intäktskälla till föreningen som bland annat gör att vi kan hålla vår fina anläggning i drift för ridlektioner, läger och träningar. Dessutom omfattar målgruppen för tävlingen väldigt många av klubbens medlemmar, på så sätt är den viktig för våra ponnyryttare.

Idén med Skultorp Pony Cup är en ponnyhopptävling i lätta klasser, med samma upplevelse som ett mästerskap. Det är inte alla ryttare som kommer att få starta i ett SM, men alla kan få uppleva känslan av det – och det får man på Skultorp Pony Cup.

Årets tävling går av stapeln vecka 48. Förutsättningarna är inte desamma som tidigare år, eftersom vi har corona att ta hänsyn till. Vår arrangörsstab behöver också förstärkas med fler pigga ponnyföräldrar som vill hjälpa till. Hästvan eller inte, det finns uppdrag som passar alla, både små och stora.  

Därför är du välkommen till kick-off för SPC20 NYTT DATUM Måndag 7 september kl 17:30-19:30. Samling vid ridhuset. Vi får lösa distansering på plats, beroende på väder. Jag kommer att skapa en planeringsgrupp på Messenger, om ni är intresserade att komma får ni gärna skicka ett PM till mig så lägger jag till er.  

Gamla och nya SRS-funktionärer hälsas välkomna!

Matilda Hoffstedt

Sammankallande SRS tävlingskommitté

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU