Hoppa till sidans innehåll

Nytt Verksamhets År

23 FEB 2022 23:27
I lördags hade vi digitalt årsmöte för 2022. Margareta Wetterberg skötte mötesordförandeskapet med den äran. Duktig och rutinerad som hon är. Inger Nilsson var sekreterare för mötet vilket kändes mycket bra och tryggt.
  • Skapad: 23 FEB 2022 23:27

Efter ordningsregler för mötet så öppnades årsmötet och dagordningen godkändes och gicks igenom. Verksamhetsberättelsen, som finns att läsa på hemsidan presenterades i korthet.  Även 2021  kände vi av pandemins verkan, men vi har hjälpts åt  för att få verksamheten att fungera.  Stort Tack till Frida och Fanny för att vi  kunnat ha ridskoleverksamheten igång  i stort sett fullt ut. Ann H berättade om ridskoleverksamheten under året och gav ett särskilt tack till våra duktiga stallassistenter som gör ett viktigt uppdrag ute på Jutagården. Under hösten kunde vi genomföra lite tävlingar bland annat hade vi Gota Cup ponny i hoppning och dressyr, KM dressyr och innan restriktionerna tog fart igen kunde vi genomföra Skultorps Pony Cup på Grevagården. Tävlingar är en viktig inkomstkälla för klubben. Åsa D presenterade en mycket trevlig film från tävlingsåret med aktiva ryttare och funktionärer. Den finns att se på Fb:s  SRS-medlemssida. Matts, avgående från anläggningsgruppen, presenterade bland annat att vi  köpt in och installerat Ledbelysning på ridbanan från kommunbidrag och klubbens medel. Vi tror vi kan sänka elkostnaderna på sikt, vilket också är ett led i vårt milljötänk. Vår kassör redogjorde för förvaltningsberättelsen och föreningen hamnar på plus mycket tack vare god sponsring, och att vi kunnat ha tävlingar med viss caféförsäljning.  Vi riktar ett stort Tack till våra sponsorer som gör det möjligt för oss att utveckla föreningen. Några nya styrelsemedlemmar hälsades välkomna och några avgående styrelsemedlemmar avtackades för ett fint jobb under gångna året. Undertecknad fortsätter som ordförande ytterligare 1 år och tackar för förtroendet.  Årsmötet avslutades och mötesordförande och mötessekreterare tackades för ett utmärkt arbete under kvällen. Utsedd till årets Ylva Lovén-Swärd stipendiat blev Meya Almström. Stort Grattis.  

Nu är nya verksamhets året igång och vi hoppas vi får ett roligt år med mycket verksamhet och tävlingar. Vi kommer att planera in en 50 års fest under året och det är välkommet att berätta minnen eller visa kort från förr och nu. Maila till This is a mailto link så lägger vi ut på våra sociala sidor. 

Skribent: Kalindi Jarvén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skultorpsryttarsalls...

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU