Hoppa till sidans innehåll

Nytt Verksamhetsår

26 FEB 2021 19:17
Då har årsmötet 2021 gått av stapeln i söndags, första digitala årsmötet för föreningen.
  • Skapad: 26 FEB 2021 19:17

Vi var ca 24 anmälda medlemmar som arbetade oss igenom årsmötesdagordningen med Stefan Sandelin som mötesordförande, vilket han gjorde med den äran. Tack Stefan. Inger Nilsson var mötessekreterare och med hennes rutin och kunskap var hon en klippa att ha med i sådana här sammanhang. Tack Inger.

Undertecknad fick förtroendet att vara ordförande ytterligare 1 år i styrelsen och för föreningen. Det tackar jag för och ser framemot ett nytt spännande år. Vi välkomnar några nya styrelsemedlemmar, Sofia, Sophia och Lennart. Roligt med nya input till styrelsen. Matilda tackade för sig efter mångårigt jobb i framförallt tävlingskommittén. Vi tackar för dessa härliga år med Matilda. Jonas och Lotta tackas också för deras medverkan i styrelsen och föreningen.

De nya uppdaterade stadgarna antogs. Det blir ingen höjning av medlemsavgiften för 2022, däremot har styrelsen föreslagit en anläggningsavgift till oss som använder anläggningen. Mer information om anläggningsavgiften kommer under våren.

Efter årsmöteshandlingarna så uppmärksammade vi några av våra duktiga ryttare, Åsa Alsterlund, Vera Sandelin, Alva Milton, Elsa Nord och Gabriella Saouma. Det finns ett fint bildspel att se på vår fbsida. Johanna Jarvén fick Ylva Lovén Swärds stipendie och vi gratulerade Frida Hansson för utnämningen till Sveriges bästa ridlärare 2020.

Nu kör vi med gemensamma krafter 2021

Håll er uppdaterade på hemsidan, bloggen, Facebook och Instagram

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU