Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen November

20 NOV 2020 23:29
Möten via Skype börjar bli en vana. Inte alls samma sak som fysiska möten men man lär sig nya saker hela tiden.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2020 23:29

Som ni redan vet är SPC inställt. Tråkigt men ett riktigt beslut med tanke på den pandemi vi befinner oss i. Jag instämmer med funktionsansvarig Elin och tackar för allt engagemang. Vi planerar för att kunna genomföra kvalet till Sverigeponnyn i början av nästa år, men självklart får vi ser hur riktlinjer och restriktioner är då.

Vi avser att fortsätta med ridskoleverksamheten, med anpassning efter FHM:s riktlinjer. Ny information kommer i våra sociala kanaler så håll utkik. Det är viktigt att vi fortsätter hålla avstånd och tvätta händerna och stanna hemma om vi har symtom. Vi måste stanna hemma om vi har någon i samma hushåll som har Covid19. 

Uppdatera er på FHM:s hemsida. https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

Vi har sålt och köpt Newbody under en månad nu och för dagen är det sålt 289 pkt och  drygt 10 000 kr till klubben att göra något trevligt för våra medlemmar. Tack allesammans ni som sålt och ni som köpt. Marianne Lindgren-Johansson toppar med 67 sålda paket - verkligen bra gjort.

Tack även ni som ställer panten hos oss. Vi är ju med i Pantamera. 4 säckar är nyligen inlämnade och undertecknad tackar särskilt att de extra kassar som ställs in är sorterade med burkar för sig och pantflaskor för sig.

Tillsammans hjälps vi åt och tillsammans gör vi det bra genom att respektera restriktionerna

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU