Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen Mars 2020

16 MAR 2020 18:29
Då har årets nya Styrelse med nya och gamla medlemmar haft vårt första möte
  • Skapad: 16 MAR 2020 18:29

 

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och uppdateringar. Vänligen följ länken längre ner på hemsida ang Coronaviruset.

Närmast som lite större tävling står Påska Cupen och änså länge planerar vi  för att vi kan genomföra den som tänkt. Cafédelen kommer att se lite annorlunda ut då vi kommer att ha något begränsat utbud och ingen "sittning" i Caféet.

Vi vill påminna om städning i våra gemensamma utrymmen. Schema för det finns på väggen in till ridhuset via caféet/ sekreteriatet. Där står också vad som ska göras. Det kommer strax upp ett blädderschema också. Vet  du inte var den finns fråga din ridlärare. Detta för allas trevnad.

Påminner också om att mocka kontinuerligt under ridlektionerna så hästarna inte trampar ner allt bajs i underlaget.( ofta en förälderuppgift/ kompisuppgift). Känner du dig osäker, ha en dialog med ridläraren när det är lämpligt så man inte är "i vägen" eller att en olycka uppstår. 

Vår ambition i Styrelsen är att komma ut under våren och träffa ridgrupperna presentera oss och verksamheten. Vi återkommer närmare när.

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU