Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen Juni 2020

08 JUN 2020 19:33
Nu ser vi fram emot sommaren
  • Skapad: 08 JUN 2020 19:33

Styrelsen har haft sista möte innan sommaruppehållet.  Nu ser vi fram emot sommaren och för många av våra SRS:are betyder det att det är ridläger på gång. 8 ridläger är inplanerade under delar av sommarveckorna. Lika efterlängtat varje år då det betyder sommar, hästsamvaro hela dagarna och kompisar, och god mat. Lägrerna i år kommer givetvis präglas av rådande Covid19-pandemi eftersom vi alla måste hjälpas åt att förhålla oss till och följa Folkmyndigheternas riktlinjer.

I slutet av sommaren, helgen vecka 33 skulle vi varit arrangörer för New Forest-SM men som tyvärr är inställd. Nu jobbar vår tävlingskommitté för att vi kan ha en lokal tävling den helgen, format så vi följer riktlinjerna. Känner ni att ni vill hjälpa till så hör ni av er till Matilda i tävlingskommittén eller någon av oss i styrelsen. Går även att maila Skultorps Ryttarsällskap; This is a mailto link. ämne:Funktionär v33.

Till hösten ( ja redan efter 1/7) kommer all närvaroregistrering (på ridlektionerna) ske i Idrottonline.  Utbildning i  hur vi registrerar detta kommer vi i första hand hjälpa våra ridskoleledare med innan terminen drar igång.

Vi välkomnar Pernilla som vår webmaster. Vi kommer succesivt få hjälp med att hålla hemsidan mer uppdaterad.

Styrelsen önskar alla härliga SRS:are en riktig skön sommar. Ta hand om varandra och era 4-benta vänner. Och glöm inte hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om du känner dig sjuk. Det kommer en tid då Covid19 är historia.

Glad Sommar

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU