Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen i Oktober

17 OKT 2022 21:13
Styrelsen har haft sitt oktobermöte och vi kan konstatera att det är mycket som händer just nu.
  • Skapad: 17 OKT 2022 21:13

Vi har precis i helgen haft KM i hoppning och finalomgången i GOTA ponny hoppning med många fina rundor från klubbens ekipage. Tävlingskommittén har gjort ett fantastiskt jobb både före och under tävlingarna för att få det att flyta på fint. Stor eloge och tack till dem och till funktionärerna som fick uppleva flera väderlekar.

Söndagen dessförinnan hade vi mer tur med vädret då vi genomförde en aktivitetsdag med anledning till att föreningen fyller 50 år. Ponnyridning, tipspromenad, käpphästhoppning och femkamp stod bland annat på programmet. Vi hade många besökare och dagen blev så lyckad som vi hade hoppats på. Vid ordväggen kunde man skriva vad Skultorps Ryttarsällskap och Jutagårdens stuteri och ridskola betyder för dig. Ord som ” det betyder allt för mig”, ”plats där alla är välkomna”, ”gemenskap”,”kunskap”  och ”vänskap för livet” var bl a det som skrevs. Många ord som speglar vår värdegrund och vision. Till helgen står jubileumsmiddagen på programmet.

Därefter blir det lite lugnare några veckor innan vi laddar för Skultorp Pony Cup i slutet av november exakt helgen 25-27 november. Anmälan öppnades i fredags och lördagen är nästan full redan. Vi har kval till Sverigeponnyn i år igen.

US har spökvandring 29 oktober glöm inte anmäla till det.  US anordnande i september en resa till Torpalyckans Stuteri där flera av våra ponnys kommer ifrån. En mycket intressant och lyckad resa.

Det har blivit en fördröjning av ridhusspeglarna. Vi hade som ambition att få upp dem före sommaren men vi behöver göra åverkan på sargen på kortsidan mot parkeringen så det dröjer ett tag till. Det ska också passa in verksamheten att få upp dem.

Idrottsrabatten är igång och säljs och vi planerar också för Newbody i höst så vi kan ge bort lite strumpor i julklapp.

Vår hemsida som administreras av Idrottonline kommer att läggas ner men vi jobbar med en ny lösning. Hemsidan behöver föreningen ha eftersom där har vi värdefull information om vår förening som vision, värdegrund. Vår policy, våra stadgar med mera.  Har du inte varit inne på hemsidan är det hög tid.

Ha en fortsatt skön höst

Skribent: Kalindi Jarvén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skultorpsryttarsalls...

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU