Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen i Maj

23 MAJ 2022 21:51
I mitten av maj hade vi nytt styrelsemöte. Vi tog bland annat upp den information vi fick till oss när vi var ute veckan innan och informerade medlemmarna/ föräldrarna i våra ridgrupper.
  • Skapad: 23 MAJ 2022 21:51

Dels i vilka kanaler vi ger ut information till våra medlemmar. Det sker på hemsidan, facebook sidan och facebooksmedlemssida. Vi har ett Instagramkonto (vilande just nu,men som vi avser att återaktivera) och sedan i samarbete med Jutagården få ut informationen på bloggen. Fb och bloggen sker mera nyheter och hemsidan står viktig information som behövs för att se vad som gäller i föreningen. Till exempel vad som gäller medlemsuppdragen, vilka som sitter med i Styrelsen, vilken värdegrund vi har i föreningen och man kan läsa våra stadgar där. Många föreslog även en "att göra" lista där man kan se vad som behövs göra när man ändå är ute på Jutagården. Det tar vi med oss. Vi kommer att göra nya tillfällen då vi exempelvis inte hann med söndagsgrupperna. Utskick av medlemsbrev/mail använder vi oss också av till viss del. Det är viktigt att ni har rätt mailadress i horsemanager.

Fortsatt jobbar vi på att få medlemmar till kommittérna och valberedningen. Även sponsorgruppen behöver fyllas på. Vi behöver verkligen er hjälp. Tveka inte höra av er till oss i styrelsen.

I lördags var det fixardag på anläggningen. Det snyggades till runt ridbanan, kullen och runt bänkarna. Det röjdes i hinderboden och rabatter rensades runt toaletterna och caféet. Stort Tack ni som var där och hjälpte till.

Vi har avtalat ett sponsoravtal med Hööks. De sponsrar redan klasser under SPC, men nu kommer de redan på söndag sponsra klasser på div 3. De kommer även ha 1-2 medlemskvällar för SRS medlemmar med specialerbjudande. Dessutom kommer de synas på vår fb sida när erbjudanden kommer, så håll utkik där och på bloggen. 

Ni som handlar på Granngården kan koppla ert granngården-kort till SRSförening då får ni rabatt och förening får bonus. Görs via Granngårdens hemsida

Ungdomssektionen planerar en kick off nu på torsdag-fredag. Dessutom planeras en fototävling och rykttävling.  

Vi jobbar vidare med planering för jubileumsfest. Middag på kvällen  med aktiviteter på dagen. Inget datum satt än, men info kommer. 

Nu ser vi framemot helgen och klubbmästerskap i dressyr på lördag och div III dressyr - ponny omgång 3 inklusive finalomgång. Lycka till alla ekipage.  Ni kommer väl och hejar på våra duktiga ponnys och ryttare.

Vi ses 

Skribent: Kalindi Jarvén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skultorpsryttarsalls...

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU