Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen i Maj

24 MAJ 2021 21:23
Tiden går fort. Vi är redan maj månad och styrelsen hade möte för en dryg vecka sedan.
  • Skapad: 24 MAJ 2021 21:23

Ridskoleverksamheten har kunnat fortgå om än begränsat trots pandemin. Skönt att kunna rida ute nu när det är ljusare och vädret bättre. Det vi än så länge saknar är att anordna tävlingar, men förhoppningsvis kan det öppna upp sig till hösten.

Ett glatt gäng medlemmar hjälpte till att samla upp skräp i naturen runt Sjötorpasjön i Skultorp i början av Maj. Bra för miljön och lärorikt att källsortera. ICA nära i Skultorp sponsrade oss med fika. Det är tack vare att ICA Nära Skultorp sponsrar oss som vi kom i kontakt med Städa Sverige som håller i evangemanget tillsammans med ICA stiftelsen. Inväntar nu bara pengarna för arbetet. 

Vi kommer ha en fix dag 6/6 se mer info på bloggen; Blogg https://blogg.jutagardensstuteri.se/2021/05/24/fix-pa-anlaggningen/

Vi hoppas få anläggningen sommarfin till sommarens kurser och ridläger. 

I styrelsen jobbar vi vidare med att söka olika stöd och bidrag både för att förbättra anläggningen och för att utbilda våra medlemmar. Exempelvis är en utbildning att lära sig Equipe som är bra att kunna vid tävlingar om man vill sitta i sekreteriatet. Man behöver ej ha hästvana. Se separat info på fb och medlemssidan.

Har ni frågor eller funderingar eller förslag på olika saker ( kan vara aktiviteter eller något förbättringsförslag) maila gärna in dem så tar vi upp det i styrelsen.  This is a mailto link

Märk mailet med "Styrelsen"

Sponsrings gruppen jobbar på för fullt och vi kommer att få nya hinder sponsrade av Riksbyggen, Inexchange och West Coast lighting. Jätte kul tycker vi.

Ytterligare ett styrelsemöte planeras i juni innan det blir sommaruppehåll dock fortgår vårt jobb till viss del även under sommaren. 

Ha det gott 

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU