Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen i Juni

18 JUN 2021 22:33
Styrelsen har haft möte i juni. Vi hade vårt första fysiska möte på närmare ett år. Mötena har ju skett via Skype pga av pandemin. Trots allt är det roligare att hålla mötena fysiskt så när vädret visade sig på den goda sidan, så kunde vi sitta ute.
  • Uppdaterad: 18 JUN 2021 22:33

Vår Sisu kontakt på IF-Sisu Margareta Persson var med ute och presenterade sig för våra nya styrelsemedlemmar. Ingrid Almgren var med och vi pratade hur vi kan få våra privatryttare att utvecklas i klubben. Något som vi kommer att jobba med under hösten. I Projektstödet forsätter vi  utvecklingen för våra ridskoleryttare under hösten. Efterhand som det öppnas upp för tävlingar kommer vi att jobba för att vi kan ha det. Planen är iallafall att vi arrangerar finalen i Gotadressyr v 39 som är för tävlingsryttare i början av sin karriär. Då kan man testa om tävling är något man vill fortsätta med. Förhoppningen är att vi får med ett lag. Är man intresserad pratar man med Åsa Diehm i tävlingskommittén. Även Gota hoppning med samma koncept går i höst. Där är vi dock inte arrangörer. KM planeras in under hösten och även SPC ( Skultorp Pony Cup) helgen v45. Vi hoppas verkligen att vi kan få till detta och att restriktionerna inte sätter stopp.

Vi har fortfarande en vakant plats i Valberedningen och där vill vi ha en ridskoleförälder. Känner du att du inte blivit tillfrågad men vill vara med att göra en insats, hör av dig till någon av oss i Styrelsen. 

Vi jobbar också med att ta fram klubbkläder igen. 

Under hösten utbildar vi i Equipe ett hjälpmedel man behöver ha vid tävling för att göra startlistor och skriva resultat med mera. Det är även angeläget att ha en Gröna kort utbildning. Mer info kommer. 

Ungdomssektionen jobbar också på med aktiviteter som till exempel fotodag och Blåbärshoppning och Lingondressyr. Mer info kommer så håll utkik.

Härligt att anläggningen blev riktigt fin nu till sommaren. Tack till alla som har varit med och hjälpt till.

Sommaren är här och ridkurserna / ridlägrerna är i fullgång. Lika roligt varje år att så många är med.

Styrelsen gör ett sommaruppehåll från mötena och nästa möte blir inte förrän senare i augusti. Men vi jobbar vidare planer inför hösten. Kom ihåg att vill du vara med hör av dig till styrelsen, kommittéerna behöver fyllas på.

Var rädda om varandra, pandemin är inte över så  vi behöver fortsätta att  följa riktlinjerna. Håll er uppdaterade 

Ha en riktigt Skön och Glad sommar 

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU