Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen December

16 DEC 2020 08:19
  • Uppdaterad: 16 DEC 2020 08:19

I söndags hade vi det sista styrelsemötet för i år. Otroligt vad fort tiden går.

Vårt arbete fortskrider dock med att sammanfatta året som gått i en Verksamhetsberättelse och vi jobbar med att ta fram en Verksamhetsplan för 2021.  Vi planerar för DIGITALT Årsmöte  Söndag 21/2, så boka in det datumet i era almanackor. All information om Årsmötet kommer efter nyår. 

Skönt för oss att vi kunnat ha igång Ridskoleverksamheten med skärpta riktlinjer. Det är bland annat tack vare  Frida och Fanny som gjort mycket för att få till det så säkert som vi kan ute på Jutagården. Även ni lektionsryttare och föräldrar har stor del i detta, när ni följt råden och tagit hänsyn till våra riktlinjer. Det är tufft stundtals men vi har ändå kunnat hålla på med vår sport.  Håll er uppdaterade på Ridpsortsförbundets hemsida: Coronaviruset - Svenska Ridsportförbundet och Folkhälsomyndigheternas hemsida: Covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Vi har under året fått några nya sponsorer som hälsas välkomna till vår klubb.  Trevligt och bra jobb av sponsringsgruppen. Vår nyaste huvudsponsor är Riksbyggen.

Nu tar vi snart lite julledigt. Samlar nya krafter. Håller oss uppdaterade och följer riktlinjerna.

Jutagårdens Stuteri och Ridskola och Styrelsen för Skultorps Ryttarsällskap  önskar alla våra medlemmar en riktigt God Jul och Gott Nytt År 

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU