Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen - Januari

26 JAN 2022 22:13
Då är vi igång igen
Styrelsen har haft sitt första möte för året.
  • Skapad: 26 JAN 2022 22:13

Vi körde mötet på Teams och fast vi ändå är vana vid digitala möten numera känns det ofta som en utmaning. Digital teknik vs mänskliga faktorn.

Mötet handlade mycket om att få verksamhetsberättelsen och verksamhetsplanen klar till Årsmötet.

Vi hoppas att smittspridningen i samhället minskar under våren så vi får ha den verksamhet vi planerar för. Vi hoppas kunna genomföra tävlingar runt påsk. Vi har även ponny lag i div 3 dressyr i vår. Det kommer bli jätte kul att följa. 

Vi jobbar också på att fylla på våra komittéer. Det finns något för alla att bidra med, och vad är inte finare än att få dela stunderna med sitt barn/ungdom/förälder eller kompis ute på Jutagården och verksamheten där. Under våren hoppas vi kunna delta i Städa Sverige som vi gjorde förra året och få ett bidrag till föreningen samtidigt som vi jobbar för miljön. Vi avser också sälja Newbody och Idrottsrabatten. Hör gärna av dig till oss om du kan tänka dig hålla i något av detta. Vi är även i ett stort behov av ny valberedning, se separat inlägg tidigare på våra sociala medier.

I sommar är det dags för ridlägerverksamhet.  Det brukar vara högt tryck vid anmälan. Söndag 30/1 kl: 11:00 är det dags. Var redo!

Gå in på Jutagårdens hemsida Välkommen - Jutagårdens ridskola utanför Skövde (jutagardensstuteri.se) och läs även på bloggen. Det är mycket som händer ute hos oss.

Kom också ihåg att anmäla er till digitala årsmötet 19/2.  Anmälan görs i horsemanager.

Nya ledlampor har kommit upp på ridbanan. De ska ge ett bra ljus och förhoppningsvis sänka elkostnader på sikt, vilket är bra för miljön. Den fina bilden är tagen av Åsa Diehm. 

Så länge,  håll avstånd och tvätta händerna. Var rädda om er och varandra

Skribent: Kalindi Jarvén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skultorpsryttarsalls...

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU