Hoppa till sidans innehåll

Information från Styrelsen Januari

18 JAN 2021 22:53
Då är vi gång med 2021, ett nytt år med nya möjligheter.
  • Skapad: 18 JAN 2021 22:53

Vi sammanfattar ett år som inte blev som det var tänkt. Men vi har kunnat bibehålla det mesta av ridskoleverksamheten med vissa begränsningar och restriktioner. Tillsammans med våra ridlärare, ridskoleryttare,  föräldrar och andra aktiva har vi fått det att fungera. Stort Tack. Vi fortsätter in på det nya året med bibehållna restriktioner, men behöver hela tiden hålla oss uppdaterade och vara redo att göra nya förändringar om det behövs.

Håll er uppdaterad på Ridsportsförbundet hemsida: Coronaviruset - Svenska Ridsportförbundet

Styrelsens arbete består dels av att göra klara dokumenten till årsmötet 21/2. Dels förbereda oss inför första digitala årsmötet. Förutom det har vi sökt olika coronakompensations stöd som Idrottsförbundet delat ut och vår klubb har fått visst stöd för de första kvartalen. Nu i dagarna söker vi för kvartal 4 där vårt SPC blev inställt.  Vi har samlat in massa Sisu timmar till klubben. Timmar som vi lagt ner i föreningen på möten, funktionärsuppdrag, lärgrupper. IF-SISU kompenserar oss med att stå för exv utbildningar eller liknande som är utvecklande för våra medlemmar. Dessa timmar betyder alltså mycket för klubben och gagnar även vårt Ridsportsförbund.  

Glöm nu inte att anmäla er till Digitala Årsmötet 21/2 i Horsemanager. horsemanager elevsidor Kallelsen kommer ut inom kort.

För er som är intresserade av tävling anordnar Västergötlands Ridsportsförbund en digital tävlingsträff 27/1 Tävlingsträff - Västergötlands Ridsportförbund anmälan senast 24/1 tavlingstraff-27-jan.pdf (ridsport.se)

För er som inte får nog att vara bland hästvänner; Missa inte Ryttargalan 2020 nästa torsdag 28/1 En helkväll   - givetvis digitalt  - Vi ses -  Ryttargalan 2020

Skribent: Kalindi Jarvén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skultorps RS - Ridsport
Jutagården
54193 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

horsemanager_inlogg_200

ridkoslans blogg

SRSFacebook

medlemsuppdrag

jutagårdenlogga

Nyhetsbrev SISU